Danmarks største glutenfrie industribageri. 

Hvem er vi?
Nordic Gluten Free Bakerys produkter er alle udviklet med en basal tilgang til valg af gode, sunde og råvarer af høj kvalitet. Vi ønsker at præsentere det gode glutenfrie kvalitetsbrød og kager. Vores holdning er at vores glutenfrie produkter skal indeholde så sunde ingredienser som muligt og så få e-numre som muligt.

Vi tilsætter derfor ikke ingredienser, der ikke har betydning for en bedre kvalitet, smag eller sundere ernæring.


Vores egen serie – Tildes 
Vi har i 2018 lanceret vores egen første serie af gluten, hvede og laktosefrie produkter – Tildes. Serien er bygget op af det koncept at, der skal være et godt glutenfrit alternativ til de mest basale måltidsbehov. Hvad end man er glutenintolerent eller har et ønske om at leve glutenfrit og/eller reduceret.

Derfor indeholder Tilde-serien bl.a. følgende produkter:

– Tildes Glutenfri Håndværker.
– Tildes Glutenfri Solsikkestykker.
– Tildes Glutenfri Kanelsnegle.
– Tildes Glutenfri Havrebrød.
– Tildes Glutenfri Sandwichklapper.
– Tildes Glutenfri Grove Frokostbrød med græskar og linser.
– Tildes Glutenfri Grove Franskbrød.
– Tildes Glutenfri Hotdogbrød.
– Tildes Glutenfri Burgerboller med hirse.

Fælles for hele Tilde-serien er at, alle produkter er gluten-, hvede-, mælke-, og laktosefri. 


Teamet bag Nordic Gluten Free Bakery ApS
Laila Finding

Direktør og produktudvikler

Bager
EM vinder for unge bagere 1992
Levnedsmiddeltekniker
MBA i Master of Strategic Business Administration 

Mere end 33 års erfaring i udvikling af brød og kager


Kaj Kjærgaard
Produktionschef og geniet bag vores produktion

Bager
Levnedsmiddeltekniker

Mere end 46 års erfaring fra arbejder i bagerbranchen

 


Tilsammen har vi altså mere 79 års erfaring fra bager branchen / industrien i Danmark. Den erfaring glæder vi os til at kunne give det glutenfrie brød og kage marked. Fordi det er glutenfri skal det stadig være velnærende og give en god og fantastisk smagsoplevelse.