Se og læs mere om vores sortiment glutenfrie og laktosefrie brød og kager.
Glutenfri bagværk til Foodservice
Hos Nordic Gluten Free Bakery udvikler vi glutenfrit bagværk til professionelle køkkener, caféer, kantiner, hoteller og catering. Vores produkter kombinerer klassisk håndværk, høj kvalitet og nem håndtering — så du kan tilbyde dine gæster velsmagende glutenfri alternativer uden ekstra kompleksitet i køkkenet.
Alle produkter leveres enkeltpakket i varmefaste bageposer, som sikrer en sikker og hygiejnisk håndtering. Brødet bages direkte i posen — direkte fra frost til ovn — og der opnås fuld sikkerhed mod krydskontaminering.
Glutenfri Håndværker
Glutenfri klassisk Håndværker med en tynd sprød skorpe, dækket af blå birkes og med en saftig krumme.
Nettovægt: 65 g
Glutenfri Mørk Håndværker
Mørk Håndværker med en sprød skorpe, drysset med hele solsikkekerner. Saftig og velsmagende krumme.
Nettovægt: 65 g
Glutenfri Kanelsnegl
Kanelsnegl, lækker og smagfuld klassisk snegl omringet af blød dej og velsmagende glutenfri kanel remonce.
Nettovægt: 85 g
Glutenfri Mørk Landstykke
Lækkert sandwichbrød velegnet til enhver kold eller varm serveret sandwich. Særdeles velegnet til sandwich i klaprister. Sprød skorpe og god saftig krumme.
Nettovægt: 110 g
Glutenfri Lys Landstykke
Lækkert sandwichbrød velegnet til enhver kold eller varm serveret sandwich. Særdeles velegnet til sandwich i klaprister. Sprød skorpe og god saftig krumme.
Nettovægt: 110 g
Glutenfri Chocolate Chip Cookie
Klassisk stor og flot Amerikansk Cookie med chokoladestykker. Dejlig sprød kant og tilpas blød midte.
Nettovægt: 52 g
Glutenfri Dark Chocolate Cookie
Klassisk stor og flot Amerikansk Cookie med mørke chokoladestykker. God sprød skorpe og tilpas blød midte.
Nettovægt 52 g
Glutenfri Mørk Brød m/græskar og linser
Frokostbrød, lækkert og smagfuldt brød med røde linser og græskarkerner. God skorpe dækket af hele græskarkerner og glutenfrie havreflager samt en saftig krumme, der holder længe på friskheden.
Nettovægt: 450 g
Vores glutenfrie produkter leveres som udgangspunkt altid i single pakket varmefaste bageposer, der gør det let at håndtere i ethvert køkken eller restauration, hvor der også er glutenholdige serveringer. Ved levering og håndtering i varmefast bagepose, sikres der at der ikke sker en kontaminering af gluten og andre allergener. Bageposen med det glutenfrie brød tages blot op af fryseren, placeres i ovnen og bages som anvist.