Danmarks største glutenfrie industribageri.
Hvem er vi?
Nordic Gluten Free Bakerys produkter er alle udviklet med en basal tilgang til valg af gode, sunde og råvarer af høj kvalitet. Vi ønsker at præsentere det gode glutenfrie kvalitetsbrød og kager. Vores holdning er at vores glutenfrie produkter skal indeholde så sunde ingredienser som muligt og så få e-numre som muligt.
Vi tilsætter derfor ikke ingredienser, der ikke har betydning for en bedre kvalitet, smag eller sundere ernæring.
Teamet bag Nordic Gluten Free Bakery ApS
Laila Finding
Direktør og produktudvikler
Bager
EM vinder for unge bagere 1992
Levnedsmiddeltekniker
MBA i Master of Strategic Business Administration
Mere end 33 års erfaring i udvikling af brød og kager
Kaj Kjærgaard
Produktionschef og geniet bag vores produktion
Bager
Levnedsmiddeltekniker
Mere end 46 års erfaring fra arbejder i bagerbranchen
Tilsammen har vi altså mere 79 års erfaring fra bager branchen / industrien i Danmark. Den erfaring glæder vi os til at kunne give det glutenfrie brød og kage marked. Fordi det er glutenfri skal det stadig være velnærende og give en god og fantastisk smagsoplevelse.