Er alle jeres produkter glutenfri?

Ja, alle produkter fra Nordic Gluten Free Bakery er enten naturligt glutenfri eller testet fri for gluten med analysecertifikat. Produktionen er certificeret glutenfri af den Europæiske Cøliaki Organisation (AEOCS), hvilket sikrer, at alle færdige produkter er 100% glutenfri.

Indeholder jeres produkter mælk eller laktose?

Nej, alle produkter er både mælkefri og laktosefri. Der anvendes ingen mælk eller mælkebaserede produkter i produktionen, og der er heller ikke spor af mælk i produkterne. Ligeledes anvendes der ikke laktose, og produktionen er derfor altid laktosefri.

Indeholder boghvedemel gluten?

Nej, boghvedemel er naturligt glutenfri. Selvom ordet “hvede” indgår i navnet, indeholder boghvede ikke gluten og er derfor sikkert at bruge i glutenfri produkter.

Er der gluten i glutenfri bygmalt?

Nej, glutenfri bygmalt er renset, så proteinet, der indeholder gluten, er fjernet. Alle råvarer, herunder glutenfri bygmalt, testes og analyseres, inden de anvendes i produktionen, for at sikre, at de ikke indeholder gluten.

Hvor er Nordic Gluten Free Bakery beliggende?

Virksomheden har adresse på Erhvervsparken 18, 7160 Tørring, Danmark. Du kan kontakte os via e-mail på info@nordicglutenfreebakery.dk eller telefon +45 6128 4410.