Nordic Gluten Free Frokostbrød / Franskbrød er en serie af gluten,- laktose- og hvedefrie brød, der mest af alt minder om det danske rugbrød og franskbrød – bare glutenfrit! Vores glutenfrie frokostbrød og franskbrød er fulde fibre, fuldkorn, kerner og linser. Det glutenfrie frokostbrød er særdeles velegnet til bufféen og / eller som madbrød.


Mørk Græskarbrød m. linser

Gluten,- laktose og hvedefri frokostbrød, lækkert og smagfuldt brød med røde linser og græskarkerner. God skorpe dækket af hele græskarkerner og glutenfrie havreflager samt en saftig krumme, der holder længe på friskheden.

Nettovægt: 450 g

 


Solsikkebrød


Gluten,- laktose og hvedefri solsikkebrød, saftigt, smagfuldt og dækket af hele solsikkekerner.

Nettovægt: 450 g

 

 


Franskbrød med blå birkes

Gluten,- laktose og hvedefrit lyst franskbrød dækket af blå birkes med en saftigt smag.

Nettovægt: 350 g

 

 


Vores gluten,- laktose og hvedefrie frokostbrød / franskbrød leveres som udgangspunkt altid i singlepakket varmefaste bageposer, der gør det let at håndtere i ethvert køkken eller restauration, hvor der også er glutenholdige serveringer. Ved levering og håndtering i varmefaste bageposer, sikres der at der ikke sker en kontaminering af gluten og andre allergener. Bageposen med det glutenfrie  frokostbrød / franskbrød tages blot op af fryseren, placeres i ovnen og bages som anvist. Eller optøs ca. 4 timer ved stuetemperatur.