Hvor kan man købe Tilde-serien?
Vores Tilde-serie sælges som frosne færdigvarer – man skal derfor søge i frysedisken i sit lokale supermarked. På nuværende tidspunkt er Tilde-serien tilgængelig i følgende supermarkeder:

  • Meny
  • Spar
  • Min Købmand
  • ABC-lavpris
  • Løvbjerg

Bager i andre glutenfrie produkter end Tilde-serien?
Ja, vi samarbejder også med en række andre supermarkeder, hvortil vi leverer private-label produkter. Det vil sige at, produkterne derfor ikke er brandet vores eget varemærke.
Disse produkter er ligeledes frosne og du skal derfor søge i frysedisken.

Er der gluten i glutenfri havremel- og gryn?
Havre indeholder fra naturen IKKE gluten og er isoleret set et glutenfrit produkt, men havre kan være ‘påført’ gluten, f.eks. når det transporteres fra marken i en vogn, der tidligere har transporteret glutenholdige kornsorter.
Derfor anvender vi kun havre der ankommer til vores produktion med analyse certifikat. Det betyder, at de varer vi modtager altid er testet fri for gluten inden vi modtager dem på vores lager.

Indeholder boghvedemel gluten?
Der er ingen hvede i boghvedemel – selvom ordet kunne indikere det. Boghvedemel er naturligt glutenfri og indeholder derfor IKKE gluten.

Mælkefri
Alle vores produkter er mælkefri. Vi anvender ingen mælk eller mælkebaserede produkter. Derfor har vi heller ‘ingen spor af’ mælk i vores produkter. Vores linjer er simpelthen hele tiden ‘mælkefri’.

Laktosefri
Alle vores produkter er laktosefri ligesom de er mælkefri. Vi anvender ingen laktose i produktionen – derfor kan vi altid garanterer vores kunder laktosefrie produkter.

Er der gluten i glutenfri bygmalt?
Nej, der er ikke gluten i glutenfri bygmalt. Glutenfri bygmalt, er renset således at proteinet der indeholder gluten er fjernet.
Inden vi anvender glutenfri bygmalt, i vores produktion er alle vores råvarer testet og analyseret – således at vi hele tiden kan garantere vores kunder at, de produkter vi anvender ikke indeholder gluten.

Kan vi være sikre på at alle færdige produkter er glutenfrie?
Ja. Fælles for alle vores råvarer er, at de enten er naturligt glutenfri eller at de testet fri for gluten og leveret med analyse certifikat, inden vi modtager dem på vores lager.

Derudover er vi certificeret glutenfri produktion af den Europæiske Cøliaki Organisation – AEOCS. Det vil sige, at vi er underlagt nogle strenge krav, der sikre at vi altid kan garantere glutenfrie produkter. Derfor stiller vi også store krav til vores medarbejdere, der derfor ikke må medbringe mad og/eller drikke, der kan indeholde gluten. Med andre ord er hele vores bageri og bygninger altså HELT FRI FOR GLUTEN.