Hvem er vi?

Nordic Gluten Free Bakerys produkter er alle udviklet med en basal tilgang til valg af gode, sunde og høj kvalitets råvarer. Vi ønsker at præsentere det gode glutenfrie kvalitetsbrød og kager. Vi har en holdning om at vores glutenfrie produkter skal indeholde så få ingredienser som muligt og dermed så få e-numre som muligt.
Vi tilsætter derfor ikke ingredienser, der ikke har betydning for en bedre kvalitet, smag eller sundere ernæring.

Teamet bag Nordic Gluten Free Bakery ApS

Laila Finding
Direktør og produktudvikler

Bager
EM vinder for unge bagere 1992
Levnedsmiddeltekniker
MBA i Master of Business Administration

Mere end 25 års erfaring i udvikling af brød og kager


Kaj Kjærgaard
Produktionschef

Bager
Levnedsmiddeltekniker

Mere end 42 års erfaring fra arbejder i bagerbranchen


Tilsammen har vi altså mere 65 års erfaring fra bager branchen / industrien i Danmark. Den erfaring glæder vi os til at kunne give det glutenfrie brød og kage marked. Fordi det er glutenfrit skal det stadig være velnærende og give en god og fantastisk smagsoplevelse.